sâmbătă, 5 decembrie 2009

Ultima repetitie..and a happy new year!

Dap, cam asta a fost pt anul asta..Un an luung si plin de schimbari dar intr-un final a iesit ceva-hey,mai bine mai tarziu decat niciodata nu?:)

In orice caz e bine ca ne-am mai fixat in ultima vreme.Si nu,inca nu avem voce.
Imediat ce maretul Youtube o sa le incarce, o sa las linkurile cu noile melodii.Azi am fost pe cai inalti-o tentativa de DNB.Stiu,total anti-ce-cantam-noi dar se pare ca am reusit sa facem ceva.Sper ca o sa va placa.

Veste buna-Undeva prin februarie va iesi primul demo al primului album care va fi un instrumental.
Albumul contine 9 piese dintre care 5 sunt deja acceptabile dar evident trebuiesc ajustate si la restul inca mai lucram.
Ce-i sigur: 1.Hit The Road Jack(o varianta alternativa)
2.Old School Jamin'
3.D'N'B
4.Not coming home tonight
5.Base Slap

Mai mult ca sigur vor avea loc schimbari in randul pieselor asa ca asta o sa aflati atunci.
Oricum am o vaga presimtire ca nici cand albumul va fi complet nu va ajunge vreodata pe vre-un raft intr-un magazin asa ca probabil va fi impartit prietenilor si evident cine mai vrea(optimismul de la 3 dimineata)


Oricum mai e pana atunci..Nu imi palce sa am lungesc cu urarile asa ca ma zgarcesc doar la un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou fericit-si mai multe view-uri pe youtube la noi daca se poate;)
Ne vedem la anu';)

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere